reiki behandeling groningen
 
 
Lentis GGZ expert Groningen hulp bij psychische klachten.
Lentis maakt gebruik van functionele cookies, die noodzakelijk zijn om de website goed te laten werken en analytische cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van onze website daarop kunnen aanpassen.
goedkope autolening
Informatie, kosten en data van Reiki Wilde Lotus.
Een nieuw Centrum voor Coaching en Begeleiding Wilde Lotus in Feerwerd, Groningen. De Helende Reis. De Helende Reis en je innerlijke kracht. De begeleiding tijdens en na Helende Reizen. Informatie over begeleiding en kosten van de Helende Reis. Over Wil Thissen en de Helende Reis. Reiki is voor iedereen.
https://www.mabo-lifting.be/aanbod/automated-guided-vehicle-agv/
Inzichtkaarten.
Website seo
Reiki behandeling in Groningen.
Je hoeft bereid te zijn om het te ontvangen. Reiki ondersteunt alle andere geneeswijzen, zowel de alternatieve als reguliere. Reiki is speciaal voor iedereen die in balans wil blijven. Reiki versterkt je de levensenergie en groei. Het bevordert het lichaams en zelfbesef. 9728 KA Groningen.
https://hypotheekmakelaars.be/hergroeperenkredieten-2/
Reiki behandeling in groningen De Reikende Hand.
Meld je nu aan voor een cursus of behandeling Reiki in de buurt van Groningen of neem contact met mij op voor meer informatie. Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan.
Energetisch-therapeuten.nl overzicht van energetische therapie in Groningen.
7772 AL Hardenberg. 9713 NT Groningen. 0524 223319 en 06 23 557609. Magnetiseren en Reiki. Aromatherapie, Ayurveda, Bach bloesemremedies, Dorn therapie, Drukpuntmassage, Guasha, Kleurenpunctuur, Kruidenstempelmassage, Lichaamsgerichte psychotherapie, Manuele therapie, Massagetherapie, Meditatie, Natuurgeneeskunde, Qigong, Segmentale massage, Shiatsu, Stoelmassage, Stressbegeleiding, Triggerpoint-therapie, Voetreflexologie en Zwangerschapsmassage.
Reiki Levensgemak Coach Reiki Groningen.
Reiki bij u thuis. Ouder worden gaat vaak gepaard met stijve, stramme spieren of pijnlijke gewrichten. Zijn uw handen en voeten vaak koud, bent u regelmatig moe en kunt of wilt u de deur niet uit? Ik kom bij u langs en maak tijd voor u. Mijn warme handen kunnen zorgen voor verlichting van uw klachten en maken dat u zich beter voelt. U kunt heerlijk in uw stoel blijven zitten. De behandeling gaat gewoon over uw kleren heen. Makkelijker kan het toch niet? Ik kom graag bij u langs voor een kennismakingsbehandeling. Kijk hie r voor meer informatie. De Savornin Lohmanlaan 34. 9722 HH Groningen.
Opleiding Thuiscursus.NL.
Courses in English. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
Reiki Groningen Cursus behandeling Tjaberings Centrum.
Ook Reiki 1 en Reiki 2 Cursus. Locatie: praktijk aan huis, Emmastraat 15-A312Oude RKZ, Groningen. Wat houdt een reikibehandeling in? Een volledige reikibehandeling duurt 50-60 minuten. De eerste behandeling duurt ongeveer een kwartier langer vanwege een korte intake.Tijdens de behandeling lig je gekleed op een behandeltafel.
MassageKracht Massage Groningen Haren Marije Scheffer Massagekracht.
Ik woon met mijn vriend en twee zoons in Haren, aan de rand met Groningen in een prachtig landelijk stukje tussen stad en dorp. In mijn werkende leven ben ik vooral op kantoor actief geweest, eerst bij UWV en daarna in de GGZ in uitvoerende en beleidsvormende functies. Ik had het naar mijn zin, maar ik volgde niet mijn passie. Tijdens mijn zwangerschappen en met de komst van onze knullen, kwam mijn werkende leven een tijdlang tot stilstand. In deze periode kwam mijn verlangen. meer mijn eigen weg te gaan volgen, sterk boven. In 2007 kwam ik in Thailand voor het eerst in aanraking met massage bij een vijfdaagse cursus voetmassage in Bangkok. Een aantal jaren later startte ik met de opleiding tot holistisch masseur bij Holos in Utrecht en deze heb ik afgerond. Sindsdien heb ik trainingen gevolgd op het gebied van zwangerschapsmassage, triggerpoints, onderarmtechnieken, lichaamsgericht werken met kinderen, Reiki 2e graad en Shin-do.
Reiki en Shin-Do Tjaberings Centrum voor bewust leven.
Op de site vind je uitgebreide informatie over reiki en kun je lezen over de geschiedenis van reiki. Een behandeling is makkelijk en direct online te boeken. Ga naar de digitale agenda en kies een datum en tijd die jou uit komt.
Yvonne Oosterholt Reiki cursussen in Groningen Aduard, gem. Zuidhorn.
De Reiki cursussen vinden plaats in Aduard, Groningen gemeente Zuidhorn. Het volledige adres is: Yvonne Oosterholt, Frederiksweg 33, 9831 NJ, Aduard. Reiki Cursussen 2018-2019. De Reiki 1 cursus wordt gegeven in twee dagdelen. De Reiki 2 Cursus is één of twee dagdelen.

Contacteer ons

Zoeken naar reiki behandeling groningen