reiki behandeling groningen
 
 
Levensgemak coach reiki voor aandacht en energie Groningen-zuid.
Het is ook mogelijk om mij in te huren als coach, zowel voor individuele coaching als voor teamcoaching. Ik zorg voor een coachingstraject op maat en kom graag langs om kennis te maken. Ik ben bereikbaar op 06-20966650 of via contact@levensgemak.nl. De Savornin Lohmanlaan 34. 9722 HH Groningen.
linkaufbau
Reiki in Groningen.
Hier vind je informatie over Reiki, Reiki Cursussen en de Reiki Masters die de cursussen aanbieden. Het gaat om de masters die allen zijn ingewijd door Yvonne Oosterholt: Jolanda, René, Atie, Anna, Joris en Kirsten. Je kunt Reiki cursussen volgen in de provincies Groningen, Drenthe en in Zuid Holland.
Agenturen
Reiki behandeling in Groningen.
Je hoeft bereid te zijn om het te ontvangen. Reiki ondersteunt alle andere geneeswijzen, zowel de alternatieve als reguliere. Reiki is speciaal voor iedereen die in balans wil blijven. Reiki versterkt je de levensenergie en groei. Het bevordert het lichaams en zelfbesef. 9728 KA Groningen.
seo google
Reiki behandeling in groningen De Reikende Hand.
Meld je nu aan voor een cursus of behandeling Reiki in de buurt van Groningen of neem contact met mij op voor meer informatie. Ook hier op je site moet ik je natuurlijk bedanken. Mijn man had vanaf dag 1 geen hoop maar bij mij lag het anders.
Reiki Groningen Cursus behandeling Tjaberings Centrum.
Eenvoudig online boeken. Ook Reiki 1 en Reiki 2 Cursus. Locatie: praktijk aan huis, Emmastraat 15-A312Oude RKZ, Groningen. Wat houdt een reikibehandeling in? Een volledige reikibehandeling duurt 50-60 minuten. De eerste behandeling duurt ongeveer een kwartier langer vanwege een korte intake.Tijdens de behandeling lig je gekleed op een behandeltafel.
Reiki in Groningen Behandeling, Cursus, Opleiding de Aventurijn. Facebook.
Reiki 1 cursus. Reiki 2 cursus. Reiki 3 cursus. Aanmelden Reiki cursus. Reiki in Groningen. Opleiding Holistisch Behandelen Reiki cursussen Energiebehandelingen. Opleiding Holistisch Behandelen. Na de opleiding Holistisch Behandelen ben je in staat om het zelfhelend vermogen van mensen te vergroten.
Yvonne Oosterholt Reiki cursussen in Groningen Aduard, gem. Zuidhorn.
De Reiki cursussen vinden plaats in Aduard, Groningen gemeente Zuidhorn. Het volledige adres is: Yvonne Oosterholt, Frederiksweg 33, 9831 NJ, Aduard. Reiki Cursussen 2018. De Reiki 1 cursus wordt gegeven in twee dagdelen. De Reiki 2 Cursus is één of twee dagdelen.
Reiki Levensgemak Coach Reiki Groningen.
Omdat Reiki dwars door alles heen gaat, is uitkleden niet nodig. Ga dus gewoon lekker liggen en ervaar wat het met je doet. Na afloop kun je nagenieten met een kopje thee. Warmte, energie en aandacht bij u thuis. Ouder worden gaat vaak gepaard met stijve, stramme spieren of pijnlijke gewrichten. Zijn uw handen en voeten vaak koud, bent u regelmatig moe en kunt of wilt u de deur niet uit? Ik kom bij u langs en maak tijd voor u. Mijn warme handen kunnen zorgen voor verlichting van uw klachten en maken dat u zich beter voelt. U kunt heerlijk in uw stoel blijven zitten. De behandeling gaat gewoon over uw kleren heen. Makkelijker kan het toch niet? Ik kom graag bij u langs voor een kennismakingsbehandeling. Kijk hie r voor meer informatie. De Savornin Lohmanlaan 34. 9722 HH Groningen.
Reiki Denise Walraven Yoga Reiki in Garmerwolde, Groningen.
Om afvalstoffen die loskomen te verwijderen uit het lichaam bied ik je na de behandeling een paar glazen water aan. Naar wens combineer ik een Reiki behandeling met yoga en/of ademhalingsoefeningen. Een energetische behandeling duurt anderhalf uur en kost 40.,
Reiki Groningen Reiki Behandeling De Telefoongids.
050-4095409 Toon nummer. Alternatieve geneeswijzen in Groningen wordt gemiddeld beoordeeld met een 10 door 3 beoordelingen. Reiki is een alternatieve geneeswijze ter behandeling van allerlei problemen van lichaam en geest. Deze natuurlijke geneeswijze maakt gebruik van heling via de handen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor reiki behandeling groningen