reiki op afstand geven
 
 
Reiki op afstand methodiek. Gewoon lekker thuis welbevinden.
Jij geeft aan wat er behandeld moet worden, daarna kan ik jou de juiste behandeling geven, zodat jij precies krijgt wat jij op dat moment nodig hebt. Je belt mij voor een Reiki op afstand behandeling. Het enige wat ik nodig heb, is jouw naam, je geboortedatum en je woonplaats.
hoeveel sparen
Een Reiki of Shamballa behandeling op afstand werkt echt!
Maar een Reiki of Shamballa behandeling op afstand geven, en ontvangen is voor menig mens onbegrijpelijk. Wat is het? Iemand die Reiki of Shamballa energie kan doorgeven, is ingewijd in deze energie, en is daardoor aangesloten op de Universele Levensenergie; de Bron van het Leven.
keyword
Reiki behandeling: alles wat je erover moet weten.
Je kunt na deze inwijding anderen ook Reiki geven. Gedurende de tweede inwijding leer je hoe je Reiki op afstand kan geven. Je wordt ook ingewijd om te leren werken met de symbolen je leert hoe je ze uitspreekt en eruit zien en de specifieke energie die hierbij hoort.
goosevpn.com
Reiki op afstand.
Reiki op afstand. Reiki op afstand. Als u bij mij onder behandeling bent en u kunt om de een of andere reden niet naar de praktijk komen, kan ik u ook een behandeling op afstand geven. Dat klinkt misschien raar, maar voor de universele levensenergie speelt tijd en afstand geen rol.
Verzenddozen
De 5 reiki symbolen Spirituele energie.
Het gaat dus om Reiki op afstand. Doordat je met jouw goede intenties denkt aan de andere persoon, Hon Sha Ze Sho Nen, Cho Ku Rei en Sei He Ki tekent is het mogelijk om contact te maken met de andere persoon.
Ongevraagd Reiki geven.
Dat het niet schadelijk is dat heb ik al vaak gehoord en dat geloof ik ook wel. Maar ik vraag me dan ook af of het verstandig is om een zieke baby ondersteuning te geven bij het herstel. Ik wil dat ze zelf een goede weerstand opbouwt en naar mijn idee houdt reiki dat tegen omdat haar lichaam minder hard moet werken om te herstellen. Ik ga toch eens meer lezen over de bergkristal. Menno: helaas reageert mijn dochtertje altijd zo op de reiki, of ze koorts heeft of niet, of het op afstand is of niet.

Contacteer ons

Zoeken naar reiki op afstand geven