reiki cursus breda
 
 
Reiki cursussen Oosterse massage en Reiki praktijk WI Yn.
Reiki is een Japans woord dat vertaald als God Licht energie. REIKI 1 cursus. Reiki inwijding Eerste Graad. Reiki 1 cursus duurt 1 dag van 1300: tot 1700: uur in Breda. Het is bijzon der prettige cursus die uw energie verandert.
cursus website bouwen
REIKI CURSUSSEN.
Deze cursus duurt weer twee op éénvolgende dagen en ook hierbij krijg je natuurlijk een certificaat, inclusief lunch en cursusmap. Reiki 3 wordt soms gegeven in 3a en 3b, dit omdat sommige mensen geen les willen gaan geven in Reiki, maar wel de krachtige energie willen voor zichzelf van Reiki 3, waar natuurlijk niets mis mee is. Bij Reiki 3 wordt het kanaal waardoor de Reiki binnenkomt helemaal geopend. Ook kun je nu zelf les gaan geven en mensen inwijden. Dit is een groei proces en doe je met verantwoordelijkheidsgevoel naar je cursisten en Reiki toe, want het is wel iets speciaals wat je door geeft. Belangrijk is dat je het serieus en met respect benadert vanuit je hart. Persoonlijk zie ik het als een cadeau aan mezelf en aan de wereld en daarom heb ik er voor gekozen om zelf te gaan inwijden. Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken? V ul dan het contactformulier in., of neem contact op met.: Massage en Reikipraktijk Paradijs. telnr: 076-8874088, mobiel 06-40841441. Reiki Paradijs, Breda info@reikibreda.com.
coaching breda
Reiki Cursussen BU Coaching Breda Prinsenbeek. Reiki Cursussen BU Coaching Breda Prinsenbeek.
Cookie en Privacyverklaring. BU Coaching Breda Prinsenbeek. Voel je vrij om jezelf te zijn. Werken met plezier. Heb je altijd al een Reiki Cursus willen doen? Vanaf 2018 ga ik Reiki Cursussen in het Usui Reiki Systeem aanbieden. Deze Reiki Cursussen worden individueel gegeven in de 1e 2e en 3e graad.
cursus wordpress
Individuele Reiki cursus bij Dharma-Lotus in Breda.
Welkom bij Ivar Mol in Breda. Huur ons in. Wie is Ivar. Massage en sessies. Tantra No Sex. Mini-retraite op Ekayano. Dharma-Lotus biedt een aantal cursussen aan betreffende Reiki. Reiki is nooit bedoeld om als systeem over te brengen maar is altijd maatwerk op jouw niveau toegeschreven. Het beantwoord aan jouw wensen, problemen of doelstellingen. Daarom zijn onze Reiki cursussen altijd individueel. We plannen gezamenlijk een dag 0915-1600: uur en het is mogelijk om met 2 personen te komen. De cursus kan ook als mini-retraite op Ekãyano plaatsvinden.Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen beginnen met Reiki I.
mindfulness breda
Energiewerk Werken met Energie Zuiderlicht Breda.
Zuiderlicht in Breda is een plek waar mensen tot rust kunnen komen, zichzelf kunnen zijn, zich welkom en gezien voelen. Een centrum met een open uitstraling, laagdrempelig, warm en sfeervol. Ma: 18.00 tot 22.00 uur. Di: 13.00 tot 22.00 uur.
coaching breda
Reiki Breda Weinig energie verhelpen, Praktijk Vertrouwen.
zie Reiki Cursus Je kunt het namelijk gemakkelijk zelf leren. Eenmaal voor reiki kiezen is kiezen voor jezelf in balans met anderen. Dát maakt dat veel cliënten inschrijven voor een reiki cursus. Reiki is een eenvoudige, doeltreffende manier om je balans te herstellen.
Ik ben Tanja Versteeg.
Een Reiki cursus Eerste Graad bestaat uit 3 4 dagdelen en in ruil voor het cursusgeld 150 krijg je een levenslange verbinding met deze liefdevolle, helende energie. Na de 1 e graad, kun je na verloop van tijd ook de 2 e graad Reiki halen.
Cursus Reiki 1 volgen In één dag Reiki 1 In een kleine groep.
Reiki Cursus 1, 2 3. Markt 26 in Reusel. Open in Google Maps. 2014 2018 Reiki-Cursus-123.nl Reusel. Goed bereikbaar vanuit Brabant en België: Breda Den Bosch Eindhoven Helmond Tilburg Turnhout Hilvarenbeek Eersel Hapert Bladel Arendonk Veldhoven Vessem Middelbeers Reusel Retie Valkenswaard.

Contacteer ons

Meer resultaten voor reiki cursus breda