reiki cursus nijmegen
 
 
reiki cursus nijmegen - Cursus Ontspanningsmassage weekend.
Nu bij voltooiing volledige massage cursus 10% korting op massagetafel of massagestoel van mp-s of massagetafel-wellness. In twee dagen leer je een perfecte Ontspanningsmassage geven, gericht op rust en welzijn Je leert alle basistechnieken, vanuit de Klassieke Massage, die voor een professionele ontspanningsmassage nodig zijn.
Jeannette Mulder Massagetherapeut, Reikimaster en Coach Weesp.
Daarna heb ik de opleiding Reiki 3b succesvol afgerond, zodat ik eveneens Reiki Trainer ben, en bied ik zelf cursussen Reiki aan. Voor verdere informatie zie bij cursussen. In 2012/ 2013 heb ik de opleiding Coachen vanuit de Essentie Eefde gevolgd. Tijdens deze opleiding leerde ik om mijn intuïtie verder te ontwikkelen. Door goed op een ander de coachee af te stemmen kan ik mijn intuïtie nu gerichter in zetten in de begeleiding van mensen. In 2013/2014 heb ik een opleiding Systemisch Werken Eefde gevolgd, zodat je ook voor een familie opstelling terecht kunt in mijn praktijk. In 2015 ben ik, samen met de praktijk, van het westen naar het oosten verhuisd: sindsdien gevestigd in Nijmegen. Ook ben ik getrouwd met Jeroen. Ik heb tevens een opleiding Medische Basiskennis HBO-niveau gedaan, en het examen met goed gevolg afgelegd. Deze opleiding is CPION geaccrediteerd. Voorjaar 2016 heb ik met goed gevolg de cursus Babymassage afgelegd Massage Academie, Apeldoorn. klik hier voor een overzicht
partneralimentatie
Heel Je Lichaam Reiki 1 cursus.
De Reiki 1 initiatie dit zijn vier inwijdingen waarin je afstemmingen krijgt op de Reiki energie. Demonstratie van een algehele Reiki behandeling; de zelfbehandeling en de behandeling van andere en voldoende tijd om te oefenen. Gesprekken en het beantwoorden van vragen. De Reiki cursus wordt gegeven door Amy Arends, Reiki Master uit Nijmegen.
ibc
Shambala reiki nijmegen barbara looten.
Het verschil zit m in het feit dat Shambhala een hogere vibratie heeft, waardoor ze sneller en krachtiger werkt dan de gewone Reiki. Logisch: Reiki werd zo'n' honderd jaar geleden ontvangen door Mikao Usui, en onze frequentie is inmiddels flink toegenomen.
haar verven
Cursusinformatie Reiki De Leerweg van de ziel.
Tijdens een reiki-cursus eerste graad wordt uitgebreid uitgelegd wat reiki is en vooral wat het voor je kan doen. Ook de geschiedenis van reiki wordt behandeld en uiteraard krijgen de cursisten de gelegenheid elkaar te behandelen en krijg je de kans behandeld te worden. De cursus wordt afgesloten met een certificaat.
Mindfulness cursus
Riny Kuijlen magnetiseur en paranormaal genezer bij 2helendehanden.
De beelden die ik zag kon ik niet direct en goed vertalen maar ik moet zeggen dat mij dat steeds beter lukt. 2015 heb ik mij gestort op een cursus Mediumschap. Ik merk dat ik hiermee de dingen die ik zag op een rij kreeg. De eerste consults readings heb ik vanaf juni 2015 gegeven met informatie uit zowel de zielenwereld als uit de helderziendewereld. Met veel plezier ga ik hiermee verder en wil je een consult neem dan gerust contact op. Een paragnost, waar ik contact mee had, stelde eens: wereld" kijk uit. Riny komt eraan, hahaha. Hij noemde mij al jaren terug een medium / paragnost. Met veel plezier behandel ik al jaren mensen met magnetisme, Reiki, universele energie, Quantum heling en ook al wat.
cursus mindfulness
Wetenschappelijk centrum voor mindfulness Nijmegen.
reiki oefeningen introductie. reiki 1 cursus. reiki 2 cursus. reiki master weekend. online mindfulness training. mindful buddy app. biofeedback en neurofeedback. hoe we werken. reiki master weekend. spirituele reis india. wie zijn we? Wetenschappelijk centrum voor mindfulness Nijmegen. 21 december 2012.
Taxi Utrecht
Reiki cursus bij Impulzz in Nijmegen, Dukenburg.
De kosten voor deze driedaagse cursus zijn 175 euro. Op 15 en 17 februari van 18.30 22.30 uur en 10.00 tot 14.00 uur is er een Reiki 2 cursus bij Mens. De kosten voor deze tweedaagse cursus zijn 275 euro.
Vergelijk 10 Reiki opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Lees meer over Beste Opleider 2018. Cursus Reiki 1. date_range Zondag 24 maart 2019 in Soest en 1 andere datum. In deze reiki cursus leer je werken met Reiki, Universele Levens Energie. Aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat.
welkom.
terugkomavond in februari/maart plannen we gezamenlijk in overleg. De cursus Kundalini Reiki start in januari op de maandagavonden. Niveau 1: 9 januari 20.00 22.30. Niveau 2: 23 januari 20.00 22.30. Niveau 3: 6 februari 20.00 22.30. Cursussen in o.a. Reiki en Shamballa. Wil je leren hoe je met energie kunt werken? Wil je terug in je eigen kracht komen? Kun je wel een energieboost gebruiken? Mijn passie is om je te leren hoe je je eigen levensenergie kunt gebruiken om jezelf te helen, jezelf krachtiger te voelen en jezelf gelukkiger te voelen. Oftewel hoe je meer JIJ wordt, wie je daadwerkelijk bent. Ik leer je zowel op consultbasis als met behulp van gecertificeerde cursussen hoe je je eigen energie kunt voelen, zuiveren, helen en gebruiken voor je persoonlijke groei. Beek-Ubbergen bij Nijmegen.
Reiki Cursussen in Nijmegen.
En bij de Reiki Cursus van Irene Ypenburg. Reiki gaf me het gereedschap in handen om iets concreets te doen voor mensen die zich beperkt voelen door fysieke, psychologische of geestelijke blokkades. Bij Irene volgde ik de cursussen Reiki 1, 2, 3a en 3b en verdiende zo de titel van Reiki Master.
Massage Opleiding Nijmegen leer professioneel masseren.
Vanuit het zuiden Venlo, Boxmeer naar de cursus massage, meditatie of reiki in Nijmegen. A73; afrit Nijmegen/Wijchen/s-Hertogenbosch; richting Nijmegen centrum; bij rotonde rechtdoor de weg volgen; na ruim 3 km bij eerste stoplichten na dubbele brug over het spoor rechtsaf Burghardt v/d Berghstraat; eerste straat rechts Leemptstraat.
Reiki Holistisch Centrum Brabant.
Het mooie van Reiki is de eenvoud. Het tarief bedraagt 85, inclusief BTW per sessie van 1 uur. Deze behandelingen worden uitgevoerd door Ben en Wilma ter Horst, jij mag kiezen. Heb je een vraag? Vraag of opmerking. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Coaching Den Bosch. Hypnotherapie Den Bosch. Familie opstellingen Nijmegen.

Contacteer ons

Zoeken naar reiki cursus nijmegen