reiki ervaringen
 
 
Reiki Radar.
melliw schreef: ik ben benieuwd naar ervaringen van forumleden met Reiki. Heb ik geen ervaring mee. Berichten: 1719 Lid geworden op: 05 jul 2006 1013.: Ongelezen bericht door Bor Komorovski 07 jun 2012 1536.: VioletPrue schreef: 00. Voel je een warme aanraking?
concurrentiebeding
Mijn bijzondere ervaring met Reiki en hoe ik een Reiki Master werd Bedrock.
Home Mind Spirituality Mijn bijzondere ervaring met Reiki en hoe ik een Reiki Master werd. Milada Vigerova Mijn bijzondere ervaring met Reiki en hoe ik een Reiki Master werd. Carmen Kleinsman 4 jun 2016 Mind. Inmiddels is het drie weken nadat ik de Reiki cursussen 3 en 4 heb gevolgd wanneer ik dit artikel schrijf.
goosevpn.com
Jullie ervaringen met Reiki Bokt.nl.
Re: Jullie ervaringen met Reiki. Geplaatst: 03-08-05 1437.: Ik geloof best dat er goede dingen kunnen gebeuren met Reiki, ik zelf blijf er bij uit de buurt. Iemand in mijn omgeving heeft jaren geleden 2 x reiki gedaan, niet bij mij zelf, maar ik was wel in de buurt.
optrekkend vocht zelf injecteren
Reiki behandeling: alles wat je erover moet weten.
Usui had hij diverse ervaringen waarin hij mensen kon helen. Zowel in Japan als erbuiten werd hij bekend. Usui gaf zijn kennis weer aan anderen door. Dit werd vooral bekend onder de naam Usui Reiki Ryoho Gakkei ook wel bekend als Usui Healing Method Society of Usui Healing Methode Vereniging. In Nederland bestaat er een Stichting, Reiki Ryoho.
buisfolie
Ervaringen Merlijn Reiki Zutphen.
Wat doet Reiki? Usui Shiki Ryoho. Hieronder staan ervaringen van cliƫnten en cursisten. Toen ik aan de reiki-behandelingen begon had ik echt geen flauw idee wat ik kon verwachten. Het was een spontane ingeving, maar eigenlijk vond ik dat energiegedoe nogal vaag.
Ervaringen andere Reiki cursisten Reiki Vorden.
Daarnaast genieten mijn katten Chico, Bambi, Romy en Daisy ook erg van mijn Reiki. Reiki betekent voor mij leven in het Goddelijke Licht. Reiki en een auto-immuunziekte. Ik heb sinds 1 september 2007 Reiki en heb er goede ervaringen mee.
REIKI, werkt het? Actualiteit, Wetenschap Maatschappij GoT.
Posthistorie 6.803 berichten. Ik heb wel een aantal positieve ervaringen met Reiki. Pijn aan mijn rug, hoofdpijn en een knie die vaak op slot sloeg. In alle 3 de keren is de pijn weggegaan iig, maar ik ben en blijf denk ik een zeer rationeel.

Contacteer ons

Op zoek naar reiki ervaringen?