shambhala reiki
 
 
Shambhala SMDH Yanini.
Wat is Shambhala Reiki MDH? Shambhala Reiki MDH betekent: Shambhala Multidimensional Healing. In de herfst van 1996 is een nieuwe energie aan de mensheid geschonken door Master Germain de Bron waar Reiki uit is gegeven via een Master Leraar; Hari Das Melchizedek.
schilderijlijst
Shambhala Reiki Marianne van de Weijer.
In de Shambhala inwijdingen zitten de Reiki inwijdingen verweven, had je dus altijd al Reiki willen doen, kun je nu dus direct beginnen aan de Shambhala Reiki. Tevens is het mogelijk om van Reiki over te stappen naar Shambhala Reiki dit altijd in overleg.
nilfisk rioolslang
Shambhala Reiki cursus De Boogschutter.
Shambhala is de transformatie en ontwikkeling, omdat er meer informatie en symbolen aan de Reiki Methode zoals we die kennen is doorgegeven aan de wereld via Dr. Daarom noem ik deze getransformeerde methode: Shambhala Multi Dimensional Healing, kortweg Shambhala MDH genoemd.
haartransplantatie inhammen
Cursus Reiki Shambhala inwijding Para Centrum De Roos.
Home Even Voorstellen Contact CONSULTEN: Paranormale Consulten Akasha Reading Afspraak maken Consult SKYPE: Afspraak maken Skype PARANORMALE AVONDEN: Huiskamer Avond Aanmelden Huiskamer Avond COACHING: Spirituele Ontwikkeling Aanmelden Coaching PARANORMALE CURSUSSEN: Intuïtieve Ontwikkeling I Intuïtieve Ontwikkeling II De Akasha Kronieken Aanmelden Cursus WORKSHOP: De Grootmoeders Intuïtieve Ontwikkeling De Akasha Kronieken Aanmelden Workshop REIKI INWIJDINGEN: Reiki Tera Mai Reiki Seichem Reiki Shambhala REIKI HEALING Reiki Behandeling Afspraak Reiki Behandeling Aanmelden Reiki Oefenavond Healing Algemeen Afspraak Healing Sessie SJAMANISME: Munay Ki Nusta Karpay Nusta Blossoming Aanmelden Inwijdingen ANDERE WEBSITES: OVERIGE: Paranormale Beurs Algemene Site Map.
horloges dames
Shambhala cursus.
Shambhala komt voort uit Reiki, de Shambhala energie is vele malen sterker. Je kunt Reiki. vergelijken met een 5 Watt lamp en Shambhala met een 50 Watt lamp. Als je al ingewijd bent in Reiki kan Shambhala een verrijking en versterking zijn van de Reikienergie.
piano verhuizen
Shambhala Reiki Multidimensional Healing Elohim Energetische praktijk.
Shambhala Reiki Multidimensional Healing. Shambhala Reiki Multidimensional Healing. Shambhala Reiki MDH is een manier van het doorgeven van de universele levensenergie die om ons heen is en vele malen krachtiger is dan de gewone reiki en meer aangepast aan deze tijd.
Taxi Utrecht
Wat is Shambhala Reiki? Psychosynthesepraktijk Uden.
Het is ook bekend onder de naam Shambhala Multi Dimensional Healing SMDH. Het werkt door het jezelf openstellen voor en doorgeven van Onvoorwaardelijke Liefdevolle energie. Het jezelf openstellen voor en het leren doorgeven van Shambhala Reiki is niet perse moeilijk.
Shambhala Oneness.
Begin 2004 maakte ik voor het eerst kennis met Shambhala Multi Dimensional Healing, afgekort als MDH, en reisde telkens af van Hoorn naar Tilburg om ook alle Shambhala inwijdingen te ontvangen. Shambhala MDH was een nog groter geschenk dan Reiki, en ik bemerkte dat dit alles te maken heeft met de fasen van bewustzijn waarin wij onszelf bevinden.
Shambhala Reiki Gaia Healing.
Met Shambhala Reiki heel je het lichaam door het opleggen van handen, net als bij Reiki en magnetiseren. Shambhala betekent onvoorwaardelijke Liefde. Shambhala is niet alleen een manier van genezen, het is een manier om je eigen spirituele groei en ontwikkeling te versnellen en te optimaliseren.

Contacteer ons

Resultaten voor shambhala reiki